RSS Facebook stranica

Downhill – prvenstvo Hrvatske

Ovogodišnja utrka na Ivanščici prijavljena je u kalendar saveza i bodovati će se za Nacionalno prvenstvo Hrvatske. Potaknuti izvrsnim reakcijama vozača nakon prve utrke te odazivom i oduševljenjem posjetitelja u cilju i uzduž cijele staze, BBK Ivanščica će još jednom ponoviti organizaciju utrke na Ivanščici jer je interes za stazu postao jako velik. Poučeni prošlogodišnjom organizacijom i uočenim problemima, potrudit ćemo se da ove godine utrka bude kvalitetnije organizirana kako bi vozači i posjetitelji bili što zadovoljniji.

S obzirom da u vrijeme održavanja utrke imamo proslavu dana Grada Ivanca, posjetitelji će se moći zabaviti uz niz popratnih sadržaja kao što su koncerti, performansi i ulični zabavljači. Uz mnogobrojne degustacije domaćih jela i pića, posjetitelji će moći kušati jedinstven proizvod Ivanečke regije (Jeger), koji se svake godine dijeli u centru grada svim posjetiteljima potpuno besplatno.

Leave a Reply

QUALIFICATION RUN 2015 Miha Ivančić, ŠKD Avče

Brdsko biciklistički klub Ivanščica iz Ivanca osnovala je skupina zaljubljenika u brdski biciklizam još 2005. godine iz Varaždina. S obzirom da u to vrijeme...

Više o klubu