RSS Facebook stranica

Halara Ride 2013

halara21Svi vi koji nestrpljivo čekate još jednu utrku na Haliću, dočekali ste! BBK Ivanščica Vam i ove godine organizira Downhill zabavu, trening karaktera, na Halić bregu kraj Varaždina. Svi koji niste vozili stazu na Haliću, staza je tečna i glatka uz pregršt elemenata kako i doliči jednoj od zabavnijih staza u regiji. Početak eventa dogovoren je u subotu 14. rujna u 11:00 kada se staza otvara za slobodne (ne obavezne), treninge koji traju do 17:00. U nedjelju 15. rujna s početkom u 8:00 kreću prijave na info pultu. Treninzi startaju u 09:00 i traju do 11:00. Oko 11:00 krenuo bi kvalifikacijski spust, dok bi finalna utrka bila u 14:00. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada 30 min. nakon finalne utrke. Naravno da je program podložan promjenama. Utrku ćemo odraditi u 3 kategorije: Muški (19 god. i više), Žene (17 god. i više), Juniori (13 – 19 god.)

Prijevoz za sve natjecatelje u vrijeme subotnjeg treninga osiguran je od strane organizatora uz pomoć kombi vozila, a kotizacija iznosi 60 kn (8€). Prijevoz za sve natjecatelje u nedjelju za vrijeme treninga, kvalifikacija i finalne utrke je osiguran od strane organizatora uz pomoć kombi vozila i uključen je u cijenu startnine koja iznosi 75 kn (10€). Potrebno je oko 5 minuta da natjecatelj bude prevezen od ciljnog prostora do starta (cca. 100 natjecatelja na sat). Treninzi u subotu nisu pokriveni GSS-om i hitnom pomoći na stazi, dok je nedjelja pokrivena na svim sigurnosnim poljima.

Vozači sudjelovanjem na treninzima, kvalifikaciji i finalnoj utrci voze na vlastitu odgovornost. Pravo sudjelovanja u utrci ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan MTB bicikl i nosi zaštitnu kacigu (”fullface”) Mjerenje vremena i obradu podataka izvršit će mjerna služba (Delta Sport), u skladu s važećim pravilima BBK Ivanščica.

QUALIFICATION RUN 2015 Miha Ivančić, ŠKD Avče

Brdsko biciklistički klub Ivanščica iz Ivanca osnovala je skupina zaljubljenika u brdski biciklizam još 2005. godine iz Varaždina. S obzirom da u to vrijeme...

Više o klubu