RSS Facebook stranica

Halara Ride-DH Event

Ma nek se vozi!!

BBK Ivanščica Vam priprema poslasticu biciklističkog spusta u Gornjem Knegincu (Halić breg), za kraj sezone koju će i ovaj puta popratiti poznata varaždinska firma Matis d.o.o. Vezano uz samu utrku, koja će se održati u samo jednoj kategoriji (trening), osigurane su simbolične nagrade.

Svim natjecateljima biti će osiguran topli obrok. Početak događanja zakazan je 21. listopada s početkom u 09:00 kada bi krenuli slobodni treninzi. Negdje oko 13:00 krenula bi kvalifikacija, dok bi finalna utrka bila u 14:00. Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada 30 min. nakon finalne utrke. Prijevoz za sve natjecatelje u vrijeme treninga, kvalifikacija i finalne utrke je osiguran od strane organizatora uz pomoć kombi vozila i uključen je u cijenu startnine.

Startnina iznosi 50 kn. Potrebno je oko 7 minuta da natjecatelj bude prevezen od ciljnog prostora do starta. Vozači sudjelovanjem na treninzima, kvalifikaciji i finalnoj utrci voze na vlastitu odgovornost. Pravo sudjelovanja u utrci ima onaj koji posjeduje tehnički ispravan MTB bicikl i nosi zaštitnu kacigu (”fullface”)

Ne gazi gljive i ćuvajmo okoliš!

Lista prijavljenih

Leave a Reply

QUALIFICATION RUN 2015 Miha Ivančić, ŠKD Avče

Brdsko biciklistički klub Ivanščica iz Ivanca osnovala je skupina zaljubljenika u brdski biciklizam još 2005. godine iz Varaždina. S obzirom da u to vrijeme...

Više o klubu