RSS Facebook stranica

Downhill Dartmoor – Ivanščica 2012

20-ak dana dijeli nas od službenog početka ljeta, ali i od Državnog prvenstva u brdskom biciklizmu, disciplina downhill. Ovih dana pripreme su lagano pri kraju, a to znači da će svi posjetitelji moći uživati u sportsko-zabavno-gastronomsko-društvenom događaju.

Ukoliko se pitate čemu ovakva najava?, najbolje bi bilo da 23. i 24. lipnja navratite podno i navrh Ivanščice gdje će se ovaj događaj i odviti uz trening u subotu te samu utrku u nedjelju. Kao što već mnogi zapravo i znaju, Državno prvenstvo „Dartmoor“ na kojem se očekuje oko 150 natjecatelja iz cijele regije, odvijat će se za trajanja manifestacije „Dani grada Ivanca“, što podrazumijeva odlične programe za sve posjetitelje željne i glazbenih i gastronomskih doživljaja. Vezano uz samu utrku, koja će se održati u čak 5 kategorija, osigurane su primamljive nagrade, a bit će postavljena i odlična zvučna kulisa na samom spustu, ali i nakon službenog dijela, uz koncert na after partyu. Kako okupljeni ne bi morali razmišljati o vožnji kući, osiguran je i besplatni kamp.

Ukoliko Vas zanima pračenje rezultata kvalifikacija ili same utrke, omogučili smo Vam real-time pračenje rezultata.

Svi fotoamateri ove godine trebali bi zauzeti prve redove jer će se u sklopu „Dartmoor“ prvenstva tražiti i najbolja fotografija, zabilježena okom amatera, a uz privlačnu nagradu, garantira se i objava pobjedničke fotke. Više o natječaju

Vjerojatno je ovo dovoljno razloga da si „oslobodite“ raspored i navratite na ovo natjecanje pa je stoga poruka kratka- VIDMO SE!

Leave a Reply

QUALIFICATION RUN 2015 Miha Ivančić, ŠKD Avče

Brdsko biciklistički klub Ivanščica iz Ivanca osnovala je skupina zaljubljenika u brdski biciklizam još 2005. godine iz Varaždina. S obzirom da u to vrijeme...

Više o klubu