RSS Facebook stranica

Radne akcije

Uređenje staze za sezonu 2013.

Kao što je istaknula velika većina vozača sa dviju utrka koje su se održale na Ivanščici, po svim segmentima zadovoljava sve potrebne uvjete za dobar trening vozača spusta (downhill). S obzirom da je staza dobila same pohvale, trebala bi i ona sama biti nagrađena.

Nakon  svih treninga i utrke ove godine, potrošili su se zavoji (bentovi), na grebenu onaj tricky zavoj, kontra se raspala i treba promjene, step up je potonuo, itd.  Trenutno je staza u funkciji ali je treba urediti i to prije zime da bude što čvršća za sljedeću sezonu.

Mole se svi članovi i oni koji bi to eventualno postali, da malo potaknu sami sebe u nakanu uređenja staze kako bi mogli trenirati ili zabavljati se na Ivanščici.

0

Uređenje staze na Ivanščici

Nedjelja (04.03.), neki od članova BBK Ivanščica su zasukali rukave i uredili downhill stazu na Ivanščici. Uređeno je par zavoja (bentova), kojima je nužno bila potrebna sanacija i cijela staza je očišćena od lišća.  Potrebno je još urediti preostale elemente na stazi i otvoriti dvije nove linije (rockeroll i step up), kako bi staza bila u potpunosti spremna za trening, a kasnije i za utrku.

S obzirom da ove godine utrka na Ivanščici će se bodovati za Nacionalno prvenstvo, stazu treba maksimalno pripremiti za taj događaj. Staza je trenutno spremna za trening ali ne i za utrku, tako da ovim putem molimo sve zainteresirane koji žele pomoći oko uređenja staze, a kasnije i organizacije utrke da se jave na e-mail: dhivanec@gmail.com

0

Proljetno uređenje staza

Staza na Ivanščici, zbog njene dužine zahtijeva podosta vremena kako bi se pripremila za novu sezonu. Potrebni radovi svake godine su grabljanje lišća (kojeg ima u izobilju), popravci zavoja (tzv. bentova), i razne dorade po stazi (nove linije), kako bi staza bila što bolja za nadolazeću sezonu.

Kad snijeg okopni, mole se svi članovi kluba da se odazovu na svaku nadolazeću radnu akciju kako bi što prije osposobili stazu za treninge, a kasnije i utrku.

Sve nadolazeće radne akcije biti će objavljene u narednim postovima.

0
QUALIFICATION RUN 2015 Miha Ivančić, ŠKD Avče

Brdsko biciklistički klub Ivanščica iz Ivanca osnovala je skupina zaljubljenika u brdski biciklizam još 2005. godine iz Varaždina. S obzirom da u to vrijeme...

Više o klubu